Picknick i det gröna!!!


Från småbarnsavdelningen till mattes kök


Freja-diWilda 4 veckor nr 1


Tuva-diWilda 4 veckor nr 2


Saga-diWilda 4 veckor nr 3


Martha-diWilda 4 veckor nr 4


Vittra-diWilda 4 veckor nr 5


Frigga-diWilda 4 veckor nr 6


Loke-diWilda 4 veckor nr 7


Johanssons monster

Vi har nu en kriminell varelse i huset. Wilda som har varit en förtjusande hund, lugn, tyst och snäll är nu en gnällig skällande tjuvaktig hund. Hon stjäl så det knakar. En halv flintastek försvann innan vi hann stoppa henne. Ett gäng nybakade bullar hetsåt hon och då blev vi faktiskt rädda, men hon var lika hungrig efteråt och slickade sig  bara lite snopet om munnen. All mat får ställas mitt på bordet eller längst upp på köksbänken, annars blir matte och husse utan.
Magic däremot har blivit en helt förtjusande "moster", hon passar valparna, slickar dom om hon kommer åt och hon är alldeles bedårande. Så valparna är nöjda för när deras mamma är upptagen med att tigga mat så har dom sällskap av "moster".

Magic

Jag vill också ha en babyJag vill också ha en baby

3 veckor Uppifrån nr 7-6-5-4-3-2-1


2 veckor: Uppifrån nr 3, nr 4, nr 7, nr 6, nr 5, nr 2 nr 1


Jag är bara 3 dagar men vet hur man tar sig fram fort.


Nu rockar jag loss, syrran har fått ungar!!!!!


Loke 10 dagar


Mina änglar!!!!

Oj, jag hade glömt hur det är med nattvak. Tänk att jag vaknar vid varje pip och tror att jag måste rädda en valp som håller på att kvävas. Wilda är sen på att flytta sig så jag vågar inte lita på att det går bra. Sedan har Wilda slutat att dricka ur sin vattenskål utan hon talar tydligt om på natten att nu matte vill jag dricka, och då ger matte henne vatten när hon ligger i valplådan.
Vänta bara Wilda, det blir snart slut med det, men ännu så länge skämmer vi bort henne. Jag väntar nu bara på att valparna skall öppna ögonen, och då kommer nya bilder.

RSS 2.0