Magic

Jag är trött på att tävla. Nu får matte lägga av och låta mig mysa i min favostol.

Lille Loke

Vi fick förmånen att hälsa på lille Loke. Han var precis lika söt som då han flyttade till Vinslöv. Hoppas på att vi får passa honom då familjen vill ha semester.

Vår fantastiske tränare Georg

Georg förevisar med Ina hur det skall se ut med kryp.

Lydnadsprov i Svalöv

Fy sjutton, vilken dag. Jag skulle tävla med Magic och ta det 3:dje 1:sta priset. Lätt som en plätt tänkte jag och Magic nickade. Det fixar vi Matte! Snart har jag ett LP1.
Väl på planen efter en perfekt platsliggning, så lyssnade hon på kyrkklockorna som började ringa. Därefter snusade hon på marken och ville inte sätta sig efter linförigheten. Så fortsatte vi, och slutpoängen blev 159,5.
Vi behövde 160 för ett 1:sta pris, så det var riktigt surt.
Jag trodde att 2-års trotset var över, men tji fick jag.
Fast skall jag vara riktigt ärlig så är det nog matte som brister.

Spårning

I går var vi i Kräbbleboda och spårade. Det var som alltid roligt att träffa gruppen. Jag skulle lägga ett långt spår i skogen till Magnus hund Seb och det blev långt.... Jag gick vilse. Magnus använde först sin visselpipa för att hitta mig, men jag kunde inte lokalisera åt vilket håll den hördes, så han fick till slut tag på mig via mob. telefonen.
Ja, ja, jag visste hur mitt lokalsinne var.... och nu vet alla andra det också.
Magic gick ett spår som Georg hade lagt (det var svårt, sa han) men inte för Magic. Hon är helt underbar. En fantastisk lördag

RSS 2.0