Valparna har flyttat till sina nya hem!!!

Så har även den sista valpen lämnat vårt hem. Klumpen i halsen känns ännu och jag kan knappast tänka på dom utan en känsla av saknad.
Det har varit en omtumlande tid. Stundvis jättejobbigt, men spännande och oerhört roligt. Att få ha möjligheten att se hur dessa små hjälplösa varelser har blivit tuffa självständiga små krabater, kommer jag alltid att ha i tacksamt minne.
Jag är också tacksam att få ha träffat Er underbara nya valpägare. Det känns bra och rätt, och även om vissa av Er är förstagångsägare av hund, är jag övertygad att det kommer att gå bra. Så vill jag att Ni kommer ihåg att vi finns för Er. Det vi inte vet skall vi försöka att ta reda på.

Ett stort Lycka Till önskar jag Er Alla.

Freja kom till Ingrid Hagström i Forsheda


Tuva "Selma" kom till Britt-Marie och Christer i Malmö


Saga kom till Familjen Ideland, Limhamn


Martha kom till Birgitta Andersson, Saringe, Uppland


Vittra "Iris" kom till Familjen Sthålnacke i Helsingborg


Frigga kom till Familjen Top på Fyn i Danmark


Loke kom till Familjen Möllerström i Vinslöv


Saga blev sista tjejen i 2 dgr och tog över hemmet


Söta valpar, paparazzifotograf lurar i buskarna


Magic, den perfekta barnvakten


Fullt i valphagen!


Dragkamp!!


Matte - Husse ! Snälla, snälla kom och hämta oss snart!!!!


Första bilresan!

Valparna har varit sjuka. 5 st har haft våldsam diare´, och när sedan Vittra började kräkas och bara låg stilla så blev vi uppmanade att ta alla valparna och åka till vår veterinär i Näsum. Det var en resa på 8 mil fram och tillbaka. Ingen valp blev bilsjuk och bara en hördes i ca 5 km. sedan var dom tysta. Dom blev undersökta och vi fick en dundermedicin som vi gav dom när vi kom hem. Efter det ingen diare´. Veterinären tyckte att det var väldigt fina valpar och att vi inte behövde bekymra oss. Vi trodde nog att det var värre än det var.
Loke och Saga har klarat sig bra hela tiden.
Idag tyckte jag att det fick vara nog. Först Bosse så dålig och sedan mina små änglar så sjuka.
Gissa om det var mysigt att komma upp och möta resultatet och lukten av 5 magsjuka valpar. Nu blir nästa resa på onsdag då de skall besiktigas och chippas.

9 Hundar

Äntligen!! Efter 8 dgr på sjukhus är Bosse åter hemma hos våra 9 hundar. Hans hjärta har nu fått hjälp att dunka på. Ja, jag säger 9 en vecka till, sedan försvinner våra valpar en i taget. Vi passar på nu och njuter av varje sekund. Det vill säga, när vi inte plockar bajshögar efter 7 valpar. då kan vi hålla oss från skratt.

Mirakel-Loke

Lille Loke som kom till världen med mycket dramatik blev sjuk igår. Han kräktes en gång och sedan var han illmående hela eftermiddagen. Han varken åt eller drack så på kvällen var han riktigt matt och slö. Jag var beredd att åka till Helsingborg inatt men sedan tvingade jag i honom jummet vatten med dextropur, salt och bakpulver.
Han verkade piggare och kl 4 hörde jag honom och rusade upp. Då mötte han mig och så fick han A-fil.
I morse var han pigg igen och åt som vanligt och nu slåss han med sina systrar. Det är en tuff kille det, men inatt var jag helt förtvivlad.

Loke 5v+


Freja 5v+


Tuva (Selma)5v+


Saga 5 v+


Martha 5v+


Vittra 5v+


Frigga 5 v+


Lina på besök i valphagen


Wildas valpar

Mina små änglar är nästan 5 veckor nu öch det är så fantastiskt att få följa deras utveckling dag efter dag. Visst, nu biter dom hårt men dom pussas väldigt gott, och valpdoften.........Dom har blivit för stora för gästrummet nu så dom har fått flytta ut i köket, där dom får större plats och där vi är med dom hela dagen.
I går fick dom vara ute en liten stund för första gången. Jag hade förväntat mig att dom skulle vara lite ängsliga, men icke. Wilda har fått en kull pigga, orädda och mycket sociala valpar. Dom luktade på gräset, tittade på en maskros, lekte med löv och hade roligt. Jag är så tacksam för att jag får uppleva detta.
På bilden är det Loke och Martha

RSS 2.0