Söndagsträning...

Vi träffades i Björkhult och spårade hela gruppen. Georg, snart 89 år lade ut spår till Magic och det gick väl inte helt bra. Hon tappade spåret när det gick över en plöjning, men hon hittade det till slut och fann slutapporten. Halvbra resultat.
Wilda misslyckades helt med sitt första spår, så jag lade ut ett nytt appellspår till henne och denna gången lyckades hon till 100%.
Vilken härlig söndag. Vi har en mycket trevlig grupp med glada positiva människor.
Eftermiddagen avslutades med fika hos grannen, med sina underbara tvillingar Moa och Måns.

Wildas lilla Freja

Vi besökte Wildas förstfödda valp, lilla Freja i Forsheda i går. Fantastiskt roligt att få se en liten kopia av Wilda. Det gick knappast att skilja dom åt. En sån liten sötnos. Magic var som vanligt mer förtjust än Wilda och hon och Freja busade och lekte hela tiden

Uppvaktad!!!!!!!!!!!!!!

Tränade med gruppen i onsdags. Vad roligt det är att ha kommit igång igen och att få träffa alla i gruppen. Träningen gick ganska bra och nu skall vi ha in rutan och ställande under inkallning. Magic fick en present av "SnyggFrasse", vackert inslagen i presentpapper med hundar på. "Tror du att det är för att jag är duktig eller för att jag är så himla söt", frågade hon mig. Jag undrar om inte Frasse går på utseendet, sa jag. Vi får väl se om det blir en lovestory.

Äntligen Lp1

Idag har vi äntligen lyckats, Magic och jag. Vi klarade det 3:dje förstapriset och kom dessutom på en bronsplats. Oj, vad roligt. Vi lyckades få ihop 174,5 poäng och jag blev så stolt och glad. Min UNDERBARA Magic.

RSS 2.0