Prinsessan Wilda

Idag har vi fått koka pastaskruvar och steka köttbullar till lilla damen. Hundfoder är inget att ha tycker hon, trots att hon i vanliga fall äter ordentligt.
Jag började bli orolig, för hon har matvägrat lite länge nu tycker jag. Så idag när hon ratade leverpastej smörgås så blev det pasta med köttbullar. Få se vad hon beställer i morgon. Ja, hon får vad hon känner för eftersom vi måste va rädda om de små i magen.
Hon är så rolig, talar verkligen om vad hon vill och tänker. Faktiskt så pratar hon med tryggande läte.

Magic verkar lite deppad, tror att hon är avundsjuk på Wilda. Hon blir nog en lika duktig moster som förra gången Wilda fick valpar.

Wilda växer!

Wilda har redan börjat att öka i omfång. Hon har slutat att äta på morgonen och vi tycker att vi kan se typisk Wildadräktighet nu. Det är för tidigt att se men så som hon är så tror vi att det finns flera valpar i lilla magen. Vi ska fira en lugn nyårskväll hemma hos hundarna så att inget händer som kan störa små foster. SPÄNNANDE!!!

Magic skendräktig!!

Vi har bekymmer med Magic som är skendräktig. Hon bär på allt som hon kommer över och har mjölk i juvren. Hon brukar bädda ca 8 veckor efter löp men så här har hon aldrig betett sig. Hon är slö och inte alls i form. Undrar om det beror på att Wilda är dräktig, och i så fall hur går det då Wilda fått valpar. Ja det blir hård kontroll på lilla damen. Hoppas att Wilda nu är dräktig, vilket jag tror och jag har redan flera stycken som är intresserade av en Lagottovalp. Det är ju trevligt, hoppas nu bara att allt går bra denna gången. Nu drar det snart ihop sig till My Dog i Göteborg, dit jag skall åka med lilla Ami. Hoppas att domarna tycker att hon är lika fin som vi tycker.

Ny bild

Vackre Joke har blivit stor.

Zac och Joke

Fick några fina bilder av pojkarna Andersson. Tänk att Magics valpar redan är så stora, och urtjusiga.
Fina killar

Kan det finnas bebisar.

Wilda har en glupande aptit och jag hoppas att det beror på att hon har bebisar i magen. Hon är pigg som en liten valp och pratar på sitt sätt, som om det är hon som bestämmer här hemma.

Ställer sig vid kylskåpet och talar om att nu vill jag ha något gott. Hon är riktigt rolig vårt lilla hjärta.
Bilden föreställer hennes vackre fästman Nostryffelns Happy MiDi Boy som kallas Musse till vardags.

Wilda är parad

Så har vi gjort en resa till Orust i vinterrusket för att få Wilda parad. Hon fick träffa Nostryffelns Happy MiDi Boy, en oerhört trevlig gosse och kärlek uppstod med 2 st lyckade parningar 2 dagar på rad.
Vi hade en fasansfull resa hem i snöoväder och vi såg massor med olyckor utmed vägen. Hastigheten låg mellan 10 och 80 km hela vägen. Men, men blir det fina valpar så gör det ingenting, då är det värt besväret. Nu gäller det att passa på Wilda om hon får graviditetsnoja och vill äta strumpor. Det är starkt förbjudet.

RSS 2.0