En trött Miss Magic

Vi skulle åka till Hbg i går för att hjälpa till att röja i en lägenhet. Eftersom vi behövde bagaget så skulle hundarna sitta i sele i baksätet och vi plockade bort Magics bur. Magic har denna sele då hon springer bredvid cykeln, men då Bosse kom med selen till Magic så såg hon helt desperat ut och sprang bort till mig och faktiskt bad om att slippa cykla. Jag är trött , med bebisar, förstår ni inte det? När hon sedan förstod att vi skulle ta bilen blev hon överlycklig. Hon är faktiskt ganska trött just nu och hennes juver har växt, så visst finns det valpar där.

Magic dräktig???

I veckan kräktes Magic en gång och i dag ville hon inte ha sitt morgonmål. Hon har aldrig vägrat äta någon gång sedan vi fick henne, utan hon har alltid haft god aptit och ätit allt, både det hon skall ha och annat skit. Så det kanske finns någon liten valp därinne......

Besök hos Magic

En supertrevlig tjej besökte Magic i går, för att se om det var en tik som hon kunde tänka sig som mamma till sin blivande valp. Tycke uppstod från båda håll och vi håller tummarna för att Magic nu är dräktig. Det är ju en sådan kund som man önskar sig. En som har tagit reda på rasen ordentligt, kollat linjer och stamtavlor, vet hur man tittar på en hund och som dessutom är riktigt hundvan. Då kan man känna sig lugn när man lämnar den lilla valpen..

Parning har skett mellan Balder och Magic


Valpar planeras omkring 2 - 3 april

Magic är betäckt och vi planerar för valpar i början av april. Balder som är pappan, är en otroligt charmig, lekfull, vacker och rolig ung herre. Magic är bedårande och jag tror att hon blev lite kär. Så nu väntar vi bara med spänning på att det snart skall synas tecken på att hon är dräktig.

RSS 2.0