Jag är killen bland alla tjejerna


Vi är nr 5 och 6

Jag är nr 5

jag är nr 4


jag är nr 3


jag är nr 6


Jag är nr 2


Jag kom först


Nu har vi blivit sju!

Nu har alla kommit

Valpar

Nu tror matte att allt är över men tji fick hon.

Äntligen valpar!!!!!!!

Wilda har fått sju valpar, en hane och sex tikar. Alla mår bra och Wilda har lärt sig att bli mamma. Hon blev jätterädd när första valpen kom, och inte förren den 5:te valpen kom syntes ett visst intresse. Nu vakar hon över sina små och bilderna kommer snart.

Wilda växer!!!

Det är helt otroligt vad en liten hundmage kan förändras från dag till dag. På ett dygn ökade hennes omfång 4 cm. Nu är det bara 8 - 9 dagar kvar!!!!! Wilda är pigg och glad, hon går fortfarande långa morronpromenader, och hon är väldigt rörlig.
Magic är så kelen till våra fadderbarn nu. Hon tar igen på dom vad vi ger extra till Wilda. Det blir nog stor sorg när barnen åker tillbaka till Ukraina den 30/7. Då har vi förhoppningsvis fått valpar så omställningen för lilla Magic blir ju stor.

Wilda (en fantastisk blivande mamma)

Idag har vi spårat med hundarna. Wilda ville absolut följa med, och hon fick gå ett 300 m spår. Hon satte full fart och hittade samtliga 5 apporter. Ingen kan tro att hon skall ha valpar om 15 dagar. Ja, hon är ju en riktig tjockis nu förstås, magen blir större för varje dag. Detta får bli det sista spåret för henne nu på ett tag.
Magic är fantastisk som vanligt. hon gck ca 1 km och hon villade bort sig på ett ställe för att det gick några skogshuggare rakt igenom, men hon hittade spåret igen. Det är en riktigt duktig hund, som tycker att det fjäskas lite för mycket med Wilda. Det är ju helt onödigt tycker hon.

Wilda äter igen

Wilda är nu dräktig i sjätte veckan, och efter mer än en veckas matvägran och illamående har hon nu börjat äta. Anns mirakelgröt gjorde susen. Jag fick mata henne men hon åt med god aptit, både igår och idag. Tack Ann!!! Du har räddat min natt.sömn.

RSS 2.0