Lagottovalpar planeras.

Vi planerar en ny kull Lagottovalpar till våren mellan vår härliga Wilda och den vackre Nostryffelns Happy MiDi Boy. Vi hoppas på tur denna gången och att inte Wilda skall äta fler strumpor. Det borde bli en bra kombination då det är 0,0% inavel och båda hundarna har À höfter och ett härligt temperament.

Valputställning i Malmö

I söndags ställdes 3 syskon ut igen. Det var Ami, Joy och Nelson. Det var en stor utställning med massor av valpar och Ami blev andra bästa valp med Hp. Denna gången blev Joy och Nelson utan pris men de uppförde sig bra och det var första gången för Nelson. Kritiken var mycket bra på alla tre valparna och vi var glada då vi åkte hem med lilla Ami. Själv mår jag fortfarande inte bra men det ska väl ge med sig vad det lider.

Magic i sin nya Klövjeväska


Som det kan bli...

i fredags åkte jag till Växjö för att titta på Marco. Tyvärr så blev det lite fel. Det var första gången för honom i en trång inomhusutställning och han satt i sin bur tills strax innan han skulle in i ringen. Jag tror inte att han fick grepp på omgivningen så när domaren skulle titta på honom så blev han arg och morrade. Himla otur, han är såå supergullig annars och var väldigt fint klippt och snygg att se på. Så kan det gå.

Då jag åkte hem från Växjö mådde jag dåligt och hade ett tryck över bröstet och var illamående. Jag hämtade emellertid Ami för hon skulle ställas på söndan. På natten åkte jag ambulans till CSK för utredning av hjärtat. Bosse fick åka själv till Växjö och en kompis till Zativahs matte ställde Ami.

Resultat: Spike kom bäst och blev BIM med HP. Joy kom 2:a med Hp, Ami kom 3:a, Enya 4:a och Zativha kom 5:a. Alla fick bra kritik och det blev ju en liten valpträff med de 5 syskonen. Jag kom hem idag (tisdag) från sjukhuset och det är inget fel på hjärtat utan problemet kommer troligen från magmunnen eller matstrupen. Så nu väntar jag på gastroskopi (hur kul är det?) och ett andningsprov. På söndag hoppas jag att jag själv skall kunna vara med, jag hämtar Ami på fredag och får träna henne lite innan söndagen. Då kommer söte Nelson(Surprise) att ställas ut för första gången och det skall bli roligt att träffa honom. Joy kommer också och skall försvara sin plats mot sina syskon. Vi skall även ställa ut syskongrupp och hoppas på att vi har vackra valpar.

RSS 2.0