Lykke faller till ro på hotellet


Henric på Blåsingsborg


Bo på hotell

Vi har haft en fantastisk helg och lilla Lykke har skött sig yppeligt. Vi firade yngste sonens 30-års dag och vår silverbröllopsdag. Funderade hur vi skulle göra med hundarna, men bestämde att Wilda som skäller då hon hör ljud fick bo hos min dotter och så tog vi med Magic som alltid är tyst då vi är borta och hon fick vara stöd för Lykke.
Såå bra det gick, vi rastade hundarna mellan huvudrätt och dessert och däremellan satt vi i lugn och ro och åt och mådde gott.
Inte en enda pöl på hela helgen, hon är helt otroligt duktig vår nya lilla prinsessa. Alldeles tyst på rummet, men Ikeas dörrmatta fick bli lite tuggad, så för den betalade jag lite extra. Härliga hundar, Magic tar så väl hand om den lilla, så man kan tro att det är hennes egen.

Wilda hade skött sig fint på min dotters gård och hon var med i stallet och släppte ut hästarna. Ja, just nu känner jag mig till freds med mina tre flickor.
Ser fram emot vår valpträff även om det blev så att inte alla kunde komma.

En varm dag.


Vårt barnbarn Frida med Lykke.


Lyckan med Lykke!

Så har vi haft Lykke i 2 veckor och det är helt underbart. Undrar återigen när eller om det skall vända.
Vi tränar på bilåkning och det går bättre och bättre. Vi klipper varannan dag och det går jättebra. Vi har varit mycket på Tjernobyllägret de sista dagarna och hon fungerar bra. Hon är lugn och trygg, sover i mitt knä även då publiken klappar i händerna under konserten och hon tycker om både barn och vuxna.
3 gånger har det hänt en liten kissolycka men hon går själv ut i trädgården och sköter om då hon behöver. Folk säger åt mig att så ska det inte vara att ha en hundvalp, det ska vara mycket jobbigare.
Hon sover mellan husse och matte, där har vi fått ge efter och hon säger högljutt till då han vill ha mat. Hon är med andra ord helt, helt underbar.

RSS 2.0