God Jul och Gott Nytt År

Så har vi kommit till julafton och tankarna går tillbaka till året som gått. Tänker på senaste kullen, där lilla Ester och My fått gå igenom en hel del. Just nu håller vi alla tummar och klor på att lilla My får komma hem från sjukhuset.
Tänker på alla råd jag gett till valpköparna. " Lär dem ligga i bur" - Lykke ligger i min säng varje natt. "Fjäska inte med maten, de äter när de blir hungriga" - Jag går numera med morronmålet i fickan och ger henne det som godis när vi promenerar, bara för att hon ska äta. Efter 7 hundar har jag ännu inte lärt mig att leva som jag lär.
Blir också så sur på alla som snyter sig i pappersnäsdukar och kastar utmed vägen. Det är jamijami för Lykke. Hon hinner säkert få i sig lite snor varje gång som hon dödar näsdukarna.
Ja, ja, jag älskar mina hundar, de är underbara alla tre. Magic tar fortfarande hand om lillasyster och betraktar henne som sin, på gott och ont och Wilda är fortfarande den lilla väna hund som hon alltid har varit.
Jag och Bosse önskar alla En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt år.
Kram till alla.

Wilda önskar alla En God Jul


Magic och Lykke önskar alla En God Jul


Matte stryker och Lykke väntar i tvättkorgen.


En solig spårdag.


Snart är det jul igen...

Ja, det lackas mot jul och jag vet att det är mycket att göra klart, men jag tror att kraven kommer att sänkas i år. Det får i första hand bli barnens och hundarnas jul.
I torsdags var det ett strålande väder och jag och Bosse tog med hundarna ut i spårmarken, la spår, åt frukost och drack kaffe ute i solen medan spåren låg till sig.
Vi blev helnöjda, alla 3 hundarna tog sina spår. Lilla Lykke plockade 5 pinnar och gick med slutapporten så fint till bilen. Wilda och Magic var glada över att få jobba och Magics vinklar var som om de var ritade. Hon är fantastisk.
Julklapparna är inköpta till största delen och skinkan köptes idag.
Vi önskar alla underbara valpköpare en underbar fridsam och trevlig jul.
Stor Julkram från oss i Broby

RSS 2.0