Lykke i kamtarellskogen


Härlig höst


Varit på härlig promenad med hundarna i skogen. Det är så underbart att studera de små fröknarna Johansson när de busar i skogen. Sedan vi fick Lykke har Magic fått tillbaka sin fina figur. Hon får leka hela dagarna med lillasyster och de somnar nöjda och glada på kvällen.
Jag har ännu inte varit arg på Lykke en enda gång. Hon är en härlig, glad och lättfostrad liten valp. Vi gläder oss varje dag över henne.

Utställningsresultat

Upptäckte då jag skrev om valpträffen att jag inte har skrivit om min prinsessan första utställning.
Hon fick placering 2 med HP. Kritik:
4 mån tikvalp av bra kvalitet. Fint temperament, korrekt ögonfärg. Korrekt bett, feminint uttryck. Passande benstomme. Bra bröstkorg. Bra svans och svansansättning. Välvinklat bakställ. rör sig lite trångt bak men bra fram. Söt helhet.

Domaren sa att placeringen 2 berodde på hennes låga ålder.
Vi är nöjda. Nästa utställning är Malmö valp där Wildas Mac också kommer att ställas.

Valpträff i Trosa.

I går åkte Bosse och jag med lilla Lykke till Trosa för att möta hennes syskon. Av sju valpar kom sex och det får jag säga var ett bra resultat. En bror bor i USA och kunde givetvis inte komma.
Det var en härlig blandning av olika färger på de små liven. En syster var väldigt lik Lykke. Två var vit/bruna, en hane orange och en tik mörkbrun skimmel. Alla var så trevliga och vi fick träffa en halvbror som var tre veckor mindre, han var vit/orange, helt underbar och som var lik valparnas pappa.
Vi hade en trevlig, solig dag med aktiviteter ute, som rallylydnad och kantarellsök. Alla syskonen jagade varandra som sig bör och det var stört omöjligt att fånga alla på bra bild.
Vi fortsatte sedan till en fantastisk plats där värdparet grillade och vi intog en härlig lunch. Valparna sökte sig till vattnet och hade roligt.
Efter kaffet så visade Sussie (pappans ägare) lite tips på klippning och sedan åkte vi hemåt. Det märktes knappast på Lykke att hon hade åkt bil i mer än 9 timmar. Hon är en underbar hund och jag är så tacksam att jag fått henne.

Lykke provar på Rallylydnad


Kantarellsök.


Enda bilden av alla syskonen.


Tigger Lykke? Ja, det måste vara första gången.


Kom så badar vi


Vårt trevliga värdpar förbereder lunchen.


RSS 2.0