Tiden går fort.

Så har veckan rusat iväg. I söndags var Mac och hälsade på och det var så roligt att se honom. Väldigt vacker, tillgiven och social och så älskade han Lykke. De två var lika tecknade fast Mac är ju vit och brun medan Lykke är skimmel.
Förra helgen var en riktigt bra Aussiehelg. Magics två valpar Ami och Spike blev båda uppflyttade till Lägre spår och Spike tog sin tredje vinst i Lydnadsklass 1 och fick därmed titeln Lp1. Ja, vi är stolta både Magic och jag.
I morgon skall lilla Lykke ställas ut och det blir nog lite nervöst pga att jag fortfarande har svårt att titta ned och det måste jag ju göra. Ja, ja jag får väl vingla fram så gott det går och så får vi göra det bästa möjliga av situationen. Rapport kommer.

Är det de röda som är tryffel matte?


Lykke älskade Mac


Mac har ju flyttat, så låt oss slippa varandra


Spike får titeln Lp1 och blir även uppflyttad till Lägre spår samma helg. Mamma Magic stolt.


Lykke på klippbordet


Valpträff nummer 4.

Så var det dags för Wildas sista valpträff. Hon har nu haft tre och Magic en.
Det blev en strålande varm och solig dag och vi fick långväga gäster. My kom från Leksand, Lykke från Norge, Belizia kom från Göteborg och lilla Ester kom från Lerhamn.
De fyra systrarna fann varandra direkt. De lekte och busade både med varandra och med vår lilla Lykke. Vår lilla kråka hängde med bra, hon hade ju blivit tränad med Magic här hemma så det gick riktigt bra. Det var rörande att se de små chokladpralinerna leka och uppföra sig så fint.
Mitt betyg: trevliga, sociala, söta små valpar. Jag är stolt som uppfödare och hoppas att de fortsätter i samma anda.
Jag tycker att vi fick en fin gemenskap tillsammans och det är ju det som gör det här sååååå roligt. Jag får träffa nya trevliga människor för varje valp som föds och det är människor som man bara vill träffa igen. Underbart!
Jag vill tacka alla som kom för att vi fick en sådan fin dag tillsammans och för att ni gör ett så gott arbete med era hundar.
TACK från hjärtat.

Förväntan!!!!


Lunch till Hussar och Mattar


Mamma Wilda med 4 av sina flickor

Från vänster My, Ester, Wilda, Lykke och Belizia

Lykke spårar


Belizia spårar


My väntar på att få börja spåra


Lykke och Lykke fann varandra


På sjukhus!!

I stället för tjejmilen så hamnade jag på sjukhus i torsdags. Har haft en fruktansvärd yrsel men kräkningar. I dag måndag så har de gjort MR röntgen och förhoppningsvis så kommer jag hem i morgon. Yrseln är lite bättre bara jag rör mig sakta. Får se vad det blir av det hela.
Valpträffen ska bli av på lördag, det har jag bestämt. Har Bosse och yngste sonen till hjälp så det ska nog gå bra. Längtar hem.

Fina Lykke!

Nu är Lykke 14 veckor och hon har varit "torr" I en hel vecka. Hon är nu helt säker och knallar själv ut i trädgården och gör sina behov. Jag får väl tacka den fina sommaren för detta för vi har haft dörren på glänt hela tiden. Trots detta så tycker jag att det är bra för en 13-veckors valp.
Till helgen överger jag man och hundar och åker till Stockholm för att springa Tjejmilen. Hoppas verkligen att det kommer att fungera, för jag har väldigt ont i en höft men det ska väl ge sig till helgen hoppas jag. Vi får se, på söndag berättar jag hur det har gått.

RSS 2.0