Utställning 23/2 2014

Så har vi avklarat den första utställningen 2014 och Lykke kom på 1:sta plats med HP. Hon skötte sig så fint och var avslappnad och lugn och glädjen bubblade hos både Lykke och mig. Tror att det var samma sak med Husse, för han skulle fotografera men alla bilderna var suddiga och denna var den bästa även om den inte är bra.
Nu ser vi fram emot Malmöutställningen den 22/23 mars, då vi får möta lilla Kiwi från Wildas senaste kull. Det skall bli jätteroligt och det vore skoj om något syskon till henne ville komma och klappa tassarna för sin syster.

Våren på väg???

Kändes nästan som vår i dag när vi tog vår morgonpromenad. Lykke undersöker förtjust det som varit gömt i snö och kommit upp i tö och det är ju inte så kul.
Blev så glad i dag då jag fick telefon och fick veta att lillflickan Kiwi skall ställas i Malmö samtidigt som jag ställer Lykke. Det skall bli riktigt spännande. Hoppas att de syskon till Kiwi som bor i närheten kommer dit och hejar, det hade varit roligt att få en liten syskonträff även om inte alla ställer ut.

Alla har kommit den 6/2 2013


6/2 2013 Wildas B-kull


Senaste kullen 1 år. Grattis!

Tänk vad tiden går. Tycker inte att det var längesedan jag blåste liv i lilla My, och värmde lille Mack i bh:n. Jag skrev i FB den 6/2 på deras födelsedag, men sen kom jag på att inte alla är med i FB.
Ja, det är en härlig kull. Vad jag har förstått har alla ett fantastiskt lynne och det är guld värt.
Hoppas att jag får träffa lilla Kiwi på Malmöutställningen, då jag skall ställa mitt lilla charmtroll. Lykke är i mina hälar hela dagarna. Då jag duschar ligger hon i badrummet och väntar och på natten myser vi i min säng.
Sedan vi fick Lykke så har Wilda knutit an till Bosse, så nu på kvällarna ligger Wilda i Bosses knä och Lykke i mitt och så ligger Magic på mina fötter på golvet. Vad vore livet utan hund?? Ja, golven hade varit renare och inte repiga, fast det sägs ju att det är bättre med lite skit i hörnen än ett rent he:vt.
Grattis, grattis alla 1:åringar

RSS 2.0