Oro i lägret.....

Vår lilla skönhet Elena har blivit sjuk. Hon har diare´ och är jätteslö. Jag ringde vår veterinär som alltid svarar och hon har redan fått medicin. Mario är inte riktigt bra han heller men veterinären tyckte att vi skulle vänta att ge medicin till honom. Wilda har ju ätit penicillin och hon fick sista tabletten i morse. Vet ej om hon kan ge valparna diare pga det. Vi har ju fortfarande besöksförbud så dom kan inte ha blivit smittade från någon utomstående och Magic får också vänta innan hon får gå till dom små. Det är så ovisst med valpar, jag kan inte slappna av innan 4 veckor, för då först börjar dom bli lite mer hundlika. Jag hoppas nu bara att medicinen gör verkan så att lilla Elena blir bra snart. Just nu ligger hon bredvid en varm vetekudde. Suck......

Kommentarer
Postat av: Mats B

Hoppas det inte är något allvarligt och att det snabbt går över. Vi följer spänt bloggen.. Sitter tillsammans i solen och har högläsning ur lagottoboken.

2011-04-22 @ 11:35:04
Postat av: Catharina Ulriksson

Så skönt att du har en bra vetrinär..hoppas hon piggar på sig det lilla livet och Mario också...Du har sannerligen fullt upp!!

2011-04-22 @ 14:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0