Tempen normal igen.

Nu kan vi andas ut igen (för ett tag, man vet ju aldrig). Wildas temp har gått ned till 39,0 hon äter köttbullar och leverpastej utan bröd, för bröd är äckligt idag. Hon sköter om sina små perfekt trots att hon är trött. Nu skall hon få en spruta till idag och penicillin i 9 dagar till. För en stund sedan så ringde veterinären och frågade hur Wilda mådde. Dom är bara såååå bra.

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej



Vilken jättefin hemsida du har, har inte hunnit läst allt i din dagbok här, men ser att ni har fått valpar. Vad roligt. Såg också att ni har varit hos vetrinären då Wilda blev sjuk igen 2 dagar efter valpningen. Förstår att det måste varit jättejobbigt för er. Hoppas att Wilda mår bättre nu med sina valpar när tempen har gått ner igen. Hör av dig sedan när du har en ledig stund över. Lycka till med era underbara söta valpar.

Kram.

Vänliga hälsingar

2011-04-13 @ 11:27:03
URL: http://hem.passagen.se/yamahatjej
Postat av: Marina

Hej igen

Jag hittade hit via http://mathoakas.se om du undrar hennes länksida. Vi har två hundar som kommer från hennes kennel, Minjo och Bella. Jag går på hundkurs på med Bella två gånger per vecka nu. Ha en härlig vecka och lycka till med era underbara söta valpar. En styrkekram från mig.



Vänliga hälsningar

2011-04-13 @ 11:28:47
URL: http://hem.passagen.se/yamahatjej
Postat av: Britt-Marie

Allra först ett stort GRATTIS till de fantastiska valparna! Kul med halvsyskon faktiskt. Sedan önskar jag mamma Wilda god bättring och att hon blir pigg och kry snart igen. Stort Lycka Till från Selma och hennes matte o husse.

2011-04-13 @ 11:59:38
Postat av: Anonym

2011-04-13 @ 15:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0