6 veckor med härliga valpar.

Tiden går fort och nu har 6 veckor gått sedan valparna såg dagens ljus. I går var det Surprise som fick besök av sin blivande familj och i dag kommer Dream och Joy att få besök av blivande ¨mattar¨. Varje gång någon kommer så blir förvåningen stor över att så mycket har hänt, både i storlek och i utvecklingen. Nu är det tuffa lekar valparna emellan och tuffa tag i Magics uppfostran av de små. Jag försöker att fota Hope när hon skuttar över staketet men hon är så snabb, så det blir lite suddigt. I dag tog hon sig över ett högre staket i valprummet och tydligen så lärde hon Dream också hur det skulle gå till för plötsligt så kom de två spatserande ut i köket. Hur skall jag klara att lämna dessa underbara valpar? Dream är en riktig pussgurka och Joke och Cloud kan kramas ordentligt. Alla är sociala och kommer rusande när man går fram till deras inhängnad. Hå, hå, ja, ja...

Kommentarer
Postat av: Lina Lilja

Men det är klart att det mysigare att vara med dig och Bosse i köket, där kanske man dessutom kan hitta något smaskigt att äta på.

I vårt fall har vi då rakt inte tänkt att ni bara skulle lämna henne till oss, vi trodde att ni ingick i köpet?! Så lätt blir ni inte av med oss!

Kramar!

2012-05-14 @ 11:19:57
Postat av: Hanna

Håller verkligen med Lina!

2012-05-15 @ 17:47:50
Postat av: Mocki

Men vad ni är gulliga. Tack!

2012-05-15 @ 20:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0