Ensam med Magic.

Bosse och Wilda har åkt till Danmark i dag och kommer tillbaka på lördag kväll. Magic och jag har varit i en underbar bokskog och plockat vitsippor på eftermiddagen och så gick vi en slinga där på några km.

Jag har mycket framför mig i år. Först fyller jag en nolla, sedan firar vi silverbröllop. I augusti fyller våran sladd 30 år och den 7/9 springer jag och min dotter tjejmilen i Stockholm. Det är 16 år och 16 kg sedan jag sprang sist så det kommer att krävas en försiktig start och vettig träning innan jag är i fas.Det kommer att gå, jag är envis när jag sätter den sidan till.
Det var emellertid en härlig tur som jag och min fina Magic hade i dag, det är så underbart att plocka de första vitsipporna.
Jag köpte nya joggingskor i går, så nu är det bara till att träna.

Kommentarer
Postat av: Gunlies Möller

Hej
Håller tummarna för dig,nu har du mer tid för att träna. Mac fick sin valp spruta i torsdags förra veckan och han sa inte ett ljud. Har anmält mig till en valpkurs som börjar i slutet på maj, jag tror det är ganska bra för då träffar han andra hundar och får lära sig lite lydnad för han är ganska vild av sig. Ha det bra och lycka till med allt ni har framför er.
Kram från Mac, Gunlies och Johnny

Svar: Det blir perfekt för Mac att gå på kurs. Han är väldigt smart lille Hulken och han vet vad han vill, så han behöver säkert vägledning.
Monica Johansson

2013-04-28 @ 10:22:34
Postat av: Anonym

Hej ja nu har våran My varit i Leksand några veckor.Hon är en tuff liten dam helt orädd,älskar alla,när det kommer någon hem till oss blir hon så glad att hon lägger sig på rygg vill bli kliad.Hennes första valborg blev inga problem smällar raketer berörde henne inte.My har fått en kompis en Rottisvalp de leker och härjar de behöver leka av sig.Våran My är underbar.Kramar Britta.Gunnar

Svar: Vad bra att hon inte reagerar på raketer, det bådar gott för framtiden. Wildandmagic reagerar på raketer och smällare, men vi var hemma med henne på nyår då hon var dräktig och den kvällen var lugn och fin för henne.
Monica Johansson

2013-05-01 @ 07:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0