Ganska tyst i valphagen....

I dag åkte lilla My på sin långa hemresa till Leksand tillsammans med trevlig matte och husse och på eftermiddagen var det Kiwis tur att bege sig till sitt nya hem till Höllviksnäs.
De söta barnbarnen Ebba och Anton såg förtjusta ut i bilen med Kiwi mellan sig i baksätet.
Liza och Zac, som jag kallar de två som är kvar var nog lite förundrade över att de plötsligt hade så god plats i hagen. Nu får de förmåner, de får vara "lösa" i huset. Det går med 2, men inte med 9.
Så roligt de har, det är härligt att se.
För de som har följt Frasses öde, kan jag berätta att han finner sig väl tillrätta, han har det såååå bra hos sin matte Lotta och han har fått kompisar att fajtas med, samt Kiwis lilla matte och husse som hälsar på mormor och Frasse.
Det blev lite fel med bilderna i dag men jag gjorde en kommentar så kanske att det blev förståeligt.


Kommentarer
Postat av: Gunilla Müntzing

Nu har vi haft vår Ester (dvs. Bernadine) i 4 dagar och hon fyller vårt liv med sin livsglädje och kärlek.Hon sover tryggt och tyst på natten, busar i trädgård och hus och hämtar kraft däremellan på sin favorit plats i köket (självvald ovanpå en hög nedfallan handdukar och inte alls där vi tänkt att det skulle vara mysigt).
Hon går redan i vår ganska långa och branta trappa ut till trädgården de första gångerna försiktigt uppför, sedan fullt ös uppför och sedan i går försiktigt nedför.Hon gillar att vara i vår trädgård, men tycker att tidiga och sena kisstunder är kalla om sammetstassarna. Mycket behov klaras utomhus - men så klart är det en välsignelse att alla mattor är borta inomhus.
Hon äter duktigt, älskar Monikas goda välling, utvecklas för varje dag som går.
Det är en fröjd att åter få vara valpmatte!!
säger Gunilla, Esters matte

2013-04-06 @ 11:11:13
Postat av: Mocki

Så härligt att höra. Det verkar som om alla valparna trivs med sina nya liv och det är underbart. Vi gläder oss med er alla.

2013-04-08 @ 22:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0