Nu har vi eget rum!

Ja, nu växer valparna ordentligt och vi har möblerat om för deras räkning. Vi har flyttat ut bäddsoffan och andra möbler i gästrummet så nu har valparna ett helt eget rum, där de får plats att leka ordentligt. Det går åt mycket tidningar så blivande valpköpare får gärna ta med sig tidningar vid besök. Det är svårt att särskilja dem för alla är så oerhört sociala. Joy och Amber är fortfarande först i kön vid maten men de andra äter också bra. Hope tycker inte om att trängas. Hon leker och väntar tills någon har lämnat plats vid matskålen, då går hon dit och börjar att äta. Joke är som sitt namn, en riktig skämtare, han gillar att bita och slita i sina syskon. Spike är mest uthållig när det gäller att vilja komma upp i famnen, han kan gnälla länge men ger sig till slut och somnar om vi inte har bevekats av honom innan. Jag kan ju inte lära honom att han jämt får komma upp vid gnäll, då blir nog inte matte så glad. Surprise är som ett solsken precis som Dream, de är väldigt charmiga. Ja, alla valparna har något visst, inte att förglömma sockersöte Sky, som är oerhört charmig precis som sina bröder Zac och Cloud. Jag skall ta nya bilder i helgen på var och en och jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute.

Kommentarer
Postat av: Hanna

De måste verkligen växa så det knakar!

Ska bli kul att träffa de små liven igen!

2012-05-03 @ 13:03:52
Postat av: Anonym

Ja, du är så välkommen. Dream drömmer nog om dig.

2012-05-03 @ 13:14:29
Postat av: Ann-Sofie

Längtar tills imorgon när jag får träffa Joy och alla er andra. Ska se om jag kan undvara lite av våra tidningar kommer nog inte behöva alla till flytten.

2012-05-03 @ 19:08:51
Postat av: Lina Lilja

Det är så kul att höra om alla de små valparnas egenheter, du skriver verkligen fantastiskt bra om varje valp. Man blir verkligen sugen på att träffa dem igen, det är ju alltid roligt att lära känna både sin egen hund lite mer, men också sin hunds kullsyskon.

2012-05-04 @ 08:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0