Frasse tillbaka.

I Wildas kull nr 2 åkte fine Frasse till Varberg. Vid jultiden i år hände det att Frasse markerade mot flickan i familjen efter att Frasse fick en stöt av ett elstaket när han var ute med flickan. Därefter blev det en konstig stämning i familjen och för en vecka sedan så upprepades markeringen igen.De vågade inte ha honom kvar och vi fick ta tillbaka honom då vi inte kunde finna någon annan lösning. Han kom hit, fick bada och grindar sattes upp så han inte skulle kunna gå in till valparna.
Men vilken underbar hund. Vi kan inte se någon aggressivitet hos honom. Han kommer fint överens med Wilda och Magic. Han är lycklig i skogen då han busar fritt med Magic. Han är ju i den åldern nu (20 mån.) då alla hundar testar sin familj och då det gäller att visa vem som bestämmer och vem som står högst i rang.
Tyvärr så hade vi inte tänkt att skaffa en hanhund till våra tikar och det kommer att bli svårt att få detta att fungera. Vi skall låta Frasse komma till ro här och försöka finna ett hem där han har folk hos sig om dagarna så att han känner sig trygg.
 Min son hämtade honom i Varberg och han knöt an till honom direkt. Han kunde inte ha med Frasse på jobbet så därför fick vi ta honom. Han har nu knutit an till Bosse och det verkar som om han gillar män framför kvinnor. Han har hälsat på våra barn och vänner och han är jättegullig.
Nu önskar jag bara att mina valpköpare tar med i beräkning att den gulliga lilla valpen blir stor med egen vilja och att man får både glädje och ibland bakslag, men att det är en familjemedlem som måste fostras och som kommer att finnas i många år. Nu har vi fått öka ut buren till de små busarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0